BLOG

ÜNLÜ MARKALARDAN BANYONUZA MÜTHİŞ DOKUNUŞ

04.10.2021

Ünlü Markalardan Banyonuza Müthiş Dokunuş


Banyonuza müthiş dokunuş için Dünyaca ünlü markalar hizmet veriyor. Evinizin lüks ve şık bir şekilde düzenlenmesini istiyorsanız düzenleme yapmaya size önereceğimiz markalardan başlamalısınız. Yatak odası, oturma odası düzenlemelerini çok dikkatli bir şekilde yapıyorsunuz. Diğer odalara verdiğiniz önemi banyo düzenine de vermelisiniz. Banyo ürünlerini kaliteli ve lüks seçerek tarzı yakalayabilirsiniz.

Banyo ürünler arasında küvet, klozet, lavabo ve musluk vardır. Bu ürünler arasında banyonun yıldız parçası küvettir. Küvetin oldukça fazla renk çeşidi ve modeli vardır. Bu modeller arasında size en çok uyan modeli seçmelisiniz. Seçim tamamen sizin tarzınıza ve tercihinize kalmış bir durumdur. Küvet modelleri arasında klasik ve spor modeller vardır. Kimi modeller ayaklıdır kimisi de, direkt zemine temaslıdır.


Banyo Ürün Seçimleri

Banyonuza müthiş dokunuş oluşturmak için kaliteli markaların kataloglarına göz atmalısınız. Küvet seçiminden sonra klozet seçimi de önem taşır. Renkli klozet seçenekleri ile banyoya renk ve can katabilirsiniz. Lüks klozet seçeneği de çeşitlerin arasındadır. Klozet renklerinde daha çok beyaz, füme, yeşil renkleri tercih edilir. Tabi, bir de gold ve gümüş rengi kullanılanların arasındadır.

Klozet modelleri bazı kataloglarda alışa gelmişin dışında oluşur. Klasik modellerin dışına çıkmak istiyorsanız kesinlikle vereceğimiz markalara göz atmalısınız. Modeller arasından yapacağınız seçimi banyonuzun boyutuna uygun yapmalısınız. Küveti seçtiğiniz renk ve modele uygun bir klozet tercihinde bulunmanız iyi olacaktır. Dekorasyon yaparken hayal gücünüz de büyük önem taşır. Hayal gücünüze göre almak istediğiniz ürünleri önereceğimiz markalarda bulabilirsiniz. Üstelik sizin için sınırsız hayal gücünü, ürüne döken tecrübeli insanların elinden.

Banyonuza müthiş dokunuş istiyorsanız öncelikle ürünlerinize karar vermelisiniz. Klozetten sonra bir diğer önemli ürün lavabodur. Lavabo seçimini yaparken bir sürü renk ve model seçeneğini göz önünde bulundurun. Renkli lavabo seçimi ile banyonuza canlılık katmış olursunuz. Lavabo seçiminde kullanılan renkler; beyaz, gold, füme ve yeşil olmuştur. Ama tabi isteğe özel tasarımlarda bazı markalarda yapılmaktadır.

Önereceğimiz markaların çoğunun en temel özelliği kaliteli malzeme kullanımıdır. Bu kaliteli malzeme sayesinde, ürünlerin kullanım süresi artmaktadır. Lavabolarınız alabilecek darbelere karşı dayanıklı olmalıdır. Bu yüzden tercih edeceğiniz markanın ürünleri dikkat gerektirir. Lavabo seçiminin dışında, musluk seçimine geçelim. Musluk çeşitleri oldukça fazladır. Outdoor musluklar ve paslanmaz çelikmusluklar seçenekleri mevcuttur. Bu seçeneklerden size en uygun olanını seçmelisiniz. Seçimlerinizin, projelerinizin, konut, otel veya işletmelerinizi ya da evinizin kalitesini direkt olarak etkileyeceğini asla unutmayın. Adından söz ettiren işletmelerin seçimleri, her zaman kaliteden yana olmuştur.

Banyonuza müthiş dokunuş katmayı istemek sizin en doğal hakkınızdır. Bu lüks ve konforlu görünümü kaliteli ürünler sayesinde kazanabilirsiniz. Tabi ürünlerin birbirleri ile uyumu da önemlidir. Bir ürünü sadece kendi hoşluğuna göre değil, diğer ürünler ile uyumuna göre de seçmelisiniz. Bu yüzden ürün seçimlerinin hepsini mümkünse aynı marka üzerinden yapmanızda fayda vardır.


Cielo Banyo Ürünleri

Banyo ürünlerinde bir Dünya markası olan Cielo size kaliteli hizmet vermektedir. İnovatif tasarımları ve günümüz modasının tasarımlarını sizlerle buluşturuyor. Markanın daha çok renkli banyo ürünleri mevcuttur. Banyonuza hem spor hem de şık bir görüntü katar. Ürünlerdeki çoğunluk renk haki yeşildir. Yeşile kahverengi yan ürünler katarak farklı bir tarz yakalanır.

Banyonuza müthiş dokunuş katmak bu marka ile mümkündür. Alışa gelmişin dışında bir tasarım mevuttur. Bu tasarımlar her yerde gördüğünüz klasik banyo ürün modellerinden çok farklıdır. Kalitesi üretim esnasında kullanılan hammaddeler sayesinde oluşur. Ürünlerin, yapımı esnasında ayrıca benzerlerinden çok farklı kılan, işçilik kalitesini de hatırlatmadan geçemeyeceğiz.
Hammaddelerin kaliteli olması ürünü sağlam ve kaliteli yapar. Sağlam olması nedeni ile ürünleri uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Dizayn lavabo seçeneği ile size müthiş modeller sunar.

Renkli musluklar ve çelik musluklar seçenekleri de sunar. Renkli olan musluklar banyodaki renk isteğinizi karşılar. Renkli musluk çok yaygın olan bir kullanım çeşidi değildir. Bu yüzde banyonuzda farklı bir hava yakalamış olursunuz. Bu renk çeşidi, renk tutkunları için birebirdir. Markanın kataloglarına göz atmalısınız İnternet sitesinden kataloglara ulaşabilir ve göz gezdirebilirsiniz.


Altamarea Banyo Ürünleri

Banyonuza müthiş dokunuş katabilir ve herkese hayran bıraktırabilirsiniz. Altamarea markasının kaliteli ürünleri ile bu istek mümkündür. Banyo dolapları ve armatür modelleri mevcuttur. Markanın temel amacı banyodaki sıcak havadan kurtulmaktır. Fonksiyonel özellikleri, banyo sonrası genel banyo ürünlerine zarar veren, buharı kısa sürede bertaraf etmenizde yardımcı olur.

Sıcak hava dışında bir yaşam alanı oluşturmak isteniyor. Bu isteğin dışında fazla su tüketiminin de önüne geçilmek isteniyor. Tasarlanan musluk çeşitleri ile su tüketimi en aza indirilmeye çalışılıyor.

Tüm bu güzel emeller dışında size çok kaliteli ürün sunuyorlar. Markanın üretim sırasında kullandığı malzeme kaliteli olduğu için uzun vadeli kullanım sunuluyor. Bu kullanım sizi maddi olarak da tekrar ürün değişikliğinden koruyor. İtalyan çizgileri ürünlerde görürsünüz. İtalyan tasarımı ürünlerin, özellikle prestijli projelerde sıklıkla kullanılmasının sebebi de, tamamen lüks banyo tanımına uyan markaların ön planda olmasındandır. Bu çizgileri ürünleri kullanacağınız banyonuzda da görürsünüz. Bunun dışında ürünlerindeki farklı model seçenekleri de göz kamaştırır. Göz attığınızda, göreceğiniz ilk detay kesinlikle hayran bırakan tasarımlar olacak. Şıklık, zarafet, hayran bırakan keskin ve karakter sahibi çizgiler, Altamarea marka ürünlerde ilk göze çarpanlar. Koyu renklerden, mat renklere kadar ayrıca açık rengin özel tasarımlarına kadar her türlü renk paleti ürünlerde bir diğer göze çarpan detay.

Banyo ürünlerinde en önemli olan şey kalite ve sağlam malzemedir. Sahip olacağınız her üründe, 1. Kalitenin yanı sıra, sırrı işçiliğinde saklı harika tasarımlar da cabası. Saydığımız markalarda bu kalite oldukça yerindedir. Farklı renk ve model seçeneklerini kataloglarda görebilirsiniz. Bu modellerin birbirleriyle olan uyumuna dikkat etmelisiniz. Kalite ve lüks her zaman banyonuzda olmalıdır. Önerdiğimiz markaların kataloglarına bakmalısınız. Banyonuza müthiş dokunuş oluşturmak için ürünlere göz atmalısınız.

Petracer’s – Lüks Yeniden Anlam Buluyor


 

Petracer’s banyo lüksünün destanını baştan yazıyor. Tasarım lavabo, lüks musluk takımları görüp görebileceğiniz en göz alıcı haliyle Likya Yapı’nın birbirinden değerli markaları içerisinde sizleri bekliyor. Bunların yanı sıra, banyonuzu baştan sona güzelleştirecek birçok banyo aksesuarı seçeneğiyle yine Petracer’s markalı birbirinden kaliteli ürünler arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayna takımları, altın kaplamalı veya değerli taşlarla bezenmiş birçok banyo ürününü göz alıcı şıklığı ile ister yerinde, ister web sitemizden inceleyebilirsiniz. Üstelik ürün gruplarında birçok alternatifi yine aynı markanın yan markaları içerisinde de, zevkinize göre seçebilirsiniz. Oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile lüks banyo anlayışınızı burada baştan oluşturacaksınız.

Likya Yapı, seçkin referansları arasında sizleri de görmek için can atıyor. Web sitemizde, bizleri tercih eden onlarca referansa göz atabilirsiniz. Siz de, onların arasında yer alıp bu kaliteyi müşteri ve ziyaretçilerinizle ya da tamamen kendinizle paylaşmak istemez misiniz? Katalog sayfamızdaki ürünleri, güncel olarak dilediğiniz kategoride inceleyebilirsiniz. Bu sayede, geniş ürün yelpazesi arasından hayallerinizi süsleyen ürüne çok daha kısa sürede ulaşırsınız.