BLOG

SİZE ÖZEL TASARIM BANYO ÜRÜNLERİ

06.10.2021

Tasarım banyo ürünleri ile size güven sağlayacak marka önerilerimiz yazımızda bulunmaktadır. Ev dekorasyonu yaparken banyoya verilen kıymet de mühimdir. Banyo eşyalarını seçerken dikkat edilmesi gerekir. Eğer lüks ve şık bir görüntüye kavuşmak istiyorsanız, ürünlerin kalitesi de önem taşır. Bu nedenle ürünleri seçeceğiniz markalar da önem taşır.

Size markalar hakkında bilgiler vereceğiz. Banyoyu dekore ederken başlıca eşyalar; küvet, klozet, lavabo ve musluktur. Bu malzemeleri özenli bir şekilde seçmelisiniz. Renk ve model farklılıklarını göz önünde bulundurmanızda da fayda vardır. Lüks dekora sahi bir ev hayaliniz varsa bu hayalinize banyo dekorunu da eklemelisiniz. Genelde banyo dekoru es geçer ve çok üstüne düşülmez.

Tasarım banyo ürünleri hakkında detay verelim. Banyo dekoru ev için oldukça önemlidir. Beğendiğiniz ürünleri diğer ürünler ile uyumuna dikkat ederek satın almalısınız. Tek başına güzelliğinden ziyade iyi düzenlemek ve aradaki uyumu doğru sağlamak da önemlidir. Banyonun yıldız parçası kesinlikle küvettir. Küvet büyük yer kaplar ve hoşluğu önem taşır. O yüzden doğru bir küvet seçimi banyo dekorunun yarısını oluşturur. Kapladığı alanın yanı sıra, en göze gelen bölümünde oldukça şık ve lüks küvet herkesin mutlaka beğenisi cezbedecektir.

Küvet modelleri arasında çok sade ve konfor sahibi modeller bulunur. Bu modeller genelde tercih edilir. Klasik genelde herkesin evinde gördüğümüz küvetlerden bahsediyoruz. Bunun dışında ünlü markaların bulundurduğu ve tasarladığı değişik modeller de vardır. Modellerin arasında ayaklı küvetler de yer alır. Bu model banyoya saray havası katarak sanki eski tarih kokusu koklatır. Bu tip seçimler, ayrıca uygulandığı alanın havasını ve görüntüsünü de, çağına uygun olarak oldukça şık hale getirebilir.

Banyo Düzenlemesi İçin Ürün Önemi

Tasarım banyo ürünlerinde diğer bir model ise ayaksız küvettir. Bu küvet ayağı olmadığı için direkt olarak zemine temas eder. Daha çok spor tasarımlamak de tercih edilir. Renk olarak haki yeşil, gold, gri, füme, beyaz ve daha birçok renk çeşidi bulunur. Siz bu seçimi kendi zevkinizi önde bulundurarak yapmalısınız. En önemlisi ürünlerin sizin zevkinize uygun olmasıdır. Zevkinize uygun ürün bulmak zor mu? İmkansıza yakın şeylerde hayal etseniz, hayallerinizden daha iyisini bulacaksınız.

Bunun dışında küvetler için sağlamlık ve ağırlıkta önem taşır. Ağırlığı hem zemine zarar vermemeli hem de, zeminden kaymamalıdır. Üretim sırasında da kaliteli malzemeler kullanılmalı ki, ürünün sağlamlığı korunmalıdır. Küvet dışında bir diğer önemli parça klozettir. Klozette de renk çeşidi ve model çeşidi oldukça fazla bulunur. Klozetin küvet ile renk uyumu sağlanması lüks ve şıklık görüntüsün arttırır.

Tasarım banyo için önce küveti seçtiyseniz, klozeti de onun renginde ve benzer modelinde seçmelisiniz. Klozetin model farklılıkları da bulunur. Normal klasik model dışında öze tasarım modeller de bulunur. Bu modelleri kataloglardan inceleyebilir ve yorumlayabilirsiniz. Klozet dışında lavabo da önem taşır. Lavabonun rengi de diğer seçimlere uyumlu olmalıdır. Lavabonun diğer ürünlere göre daha çok farklı model ve renk çeşidi bulunur.

Bu yüzden seçim aşamasında zorluk yaşayabilirsiniz. Renkli lavabo olarak geçen modeller banyonuza canlılık katacaktır. Renkleri farklı ama birbirine uyumlu ürünleri de tercih edebilirsiniz. Lavabonun üstüne veya altına dolap koyabilirsiniz. Burada hem banyo eşyalarınızı muhafaza eder hem de farklı bir görünüm kazandırırsınız. Böylece farklı bir renk çeşidini de dolap yardımı ile katmış olursunuz.

Tasarım banyo modelleri için tavsiyelerimize uymalısınız. Lavabo seçiminin ardından musluk seçimi de mühimdir. Paslanmaz çelik musluk çeşidi çokça tercih listelerinde yerini alır. Paslanmaz olması size ekstra masraf ücreti çıkarmayacak anlamına gelir. Ayrıca size kullanım süresini uzun süre vadeder. Musluk seçimi genelde gümüş renginde yapılmaktadır. Ama gold renginde de musluk seçimleri artmıştır.

Antonio Lupi Banyo Ürünleri

Banyo ürünlerinde en mühim özellik kaliteli malzeme kullanımıdır. Antonio Lupi ise bunu kararında yerine getiriyor. Bu markanın göz önünde bulundurduğu bir hedefi vardır. Bu amaç, banyodaki sıcak havayı dışarı salarak yeni bir yaşam alanı kurmaktır. Farklı model seçenekleri ile aradığınızı bulmanız mümkündür. Renkli tasarım banyo modelleri de oldukça göz kamaştırır. Eğer tercihiniz renkli ürünlerse kesinlikle kataloglara göz atmalısınız.

Effe Sauna Odaları

Yapılarınızın içerisinde, müşteri veya kendi konforunuz için lüks sauna konseptlerini özgün ve orijinal tasarımları ile Effe Gibi markasında bulabilirsiniz. Ahşap modellerin yanı sıra, doğal görünümlü özel tasarım sauna modellerini de bulabilirsiniz. Likya Yapı, turizm işletmeleri başta olmak üzere bu eşsiz markanın birçok ürününün, birbirinden değerli müşterileri ile buluşturdu ve buluşturma da devam ediyor. Otel konforunda saunaları, isterseniz özel mülkünüzde de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kalitesi bizden, konforunu yaşamak sizden.

Evimetal Akredite Tasarımda Yeni Boyut

Görsele, görünüme ve tasarımın keyifli uyumu için tamamen size özgü çözümlere hoş geldiniz. Evimetal, ülkemizin alanında en iyi ideal çözümlerini harika tasarımları ve uygulamaları ile Likya Yapı’da sizlerle buluşturuyoruz. Evimetal tasarımlı ürünler, birçok ev tasarımı konseptini hem ürünler bazında hem de alanlar bazında farklı seçenekleri ile sunuluyor.

Fazla olan su tüketiminden kazanç sağlamak ve aza indirmek için tasarımlarını özelleştirir. Bu tip özellikler, ürünlerinizin ömrünü uzatacağı gibi genel masraflarınızı da uzun vadede minimum seviyede tutacaktır. Bu sayede müşteri memnuniyeti ve doğaya olan özverisini de göstermiş olur. Banyo ürünlerinde sizlere lüks görünümü vadeder. Lüks banyo standartları, aslında her ne kadar farklı ürün gruplarıyla oluşturuluyor olsa da, kalite ve harika işçilik hepsi için ortak noktadır. Günümüze yönelik güncel tasarımları ile arananın bulunması için uğraşılır. İtalyan çizgilerini tasarımlarında mutlaka görürsünüz. Banyonuza da taşınacak bu çizgiler oldukça zariftir. Size sunulan tüm ürünlerin, uluslararası platformlarda birçok otorite tarafından ödüllerle taçlandırıldığını da ayrıca hatırlatmak isteriz.

Üretim sırasında hammadde oldukça kaliteli malzemelerden kullanılır. Bu yüzden de, size uzun ömür vadeder. Markayı tercih ederseniz kalitesi sayesinde memnun kalırsınız. Farklı renk ve model seçeneklerini de beğenirseniz kesinlikle yaralanmanızı öneririz. Renkli eşyalar sayesinde banyonuza renk ve can katar. Farklı bir görünüme de kucak açmış olursunuz. Renkli banyo eşyaları, çevrenizdeki havayı, banyonuzun karakterini ve kalitenizi çok daha farklı standartlarda dışarı yansıtacak. Birçok markanın farklı ürünü, kullanacağınız alanlarda diğer ürünlerinizle uyum içinde olacak.

Bir diğer marka Cea şeklindedir. Tasarım banyo ürünleri arasında yer alan bir markadır. Bu markada da, diğer markalarda olduğu gibi kalite ön plandadır. Zaten banyo ürünlerinde en çok aranan husus model ve kalitedir. Eşyaların sağlamlığı mühim taşır. Farklı renk ve model seçeneklerine göz atmanızı öneririz. Siz de lüks ve şık bir banyoya sahip olmak istiyorsanız hemen harekete geçin. Önerdiğimiz sayfalara bir an önce göz atın.

Altamarea ile banyolarınızın özgün tasarımlarını, KEUCO ile banyonuzun tüm yan ürünlerini ve aparatlarınızı Likya Yapı’ da bulabilirsiniz. Likya Yapı bünyesinde, binlerce farklı çeşidi onlarca farklı marka ürünü olarak görebilirsiniz. Bu zengin tasarım ve çeşitlilik, 21 seneyi aşan sektör tecrübesi ile sizlerle buluşuyor.