BLOG

EVİNİZE RENKLİ BANYOLAR GELSİN

06.10.2021

Ev dekorasyonunuza renkli banyolar gelmesine de izin verin. Evimizi dekore ederken yatak odasından tutun da oturma odasına kadar özenli bir şekilde düzenleme yaparız. Bu odalar kadar banyoya da düzeni oluşturmamız gereklidir. Düzenli ve şık bir ev dekorasyonunda önemli dekorlardan birisi de, banyo dekorudur. Bu yüzden banyonuzun şıklığını, lüksünü ve konforunu eksik etmeyin. Lüks banyo ürünleri, sizin zevkinizi yansıttığı kadar banyolarınızın da kalitesini ve albenisini ön plana çıkaraktır.

Banyolar genelde gözden kaçırılan yerler arasında yer alır. Ama her defasında yapılarda ilk göz atılan, merakla incelenen yer olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Aslında çok dikkatli ve özenli düzenlenmesi gereken bir yerdir. Konforun ve lüksün yaşatılması gereken banyoları tasarımlamanızda sizlere yardım edeceğiz. Bu yardımımız hem tavsiyeler hem de marka tercihleri üzerine oluşacak. Sizlere tercihe etmeniz gereken markalardan bahsettiğimizde, kalitenin ve lüksün adresleri ile buluşturmuş olacağız.

Banyoda kullanılacak eşyaların özenli bir şekilde seçilmesiyle lüks ve konfor sağlanır. Küvet, klozet, lavabo, musluk ve diğer eşyaların önemi vardır. Banyoda kullanacağınız renk seçimleri ile renkli banyolar ile buluşabilirsiniz. Banyonuzun yıldız parçası her zaman için küvettir. Küvet hem diğer ürünlere göre kapladığı yerle yıldız parça olmaya hak kazanır. Küvet çeşitleri oldukça fazladır

Renkli küvetler banyonuza canlılık katar. Renk çeşitleri markalardaki tasarımlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Küvet renklerinden en çok kullanılan renk genelde beyazdır. Beyaz dışında gold, siyah, krem ve füme renkleri de tercih edilmektedir. Bu renkleri banyonuzda hayal ettiğiniz dekorasyon biçimine göre seçmelisiniz. Tercihinizi yaptıktan sonra sıra modele karar vermeye gelmiştir. Modelleri arasında bağımsız küvet modeli yer almaktadır. Modellere göz atarken, tasarımlarına ve kullanılan malzemelerin kalitesine mutlaka göz atın. Renk seçimi, şekil ve yapılarınızdaki diğer objelerle uyumu sizi mest edecek.

Banyo Ürünleri Marka Önerileri

Bu model daha çok sade ve küçük ürünler için kullanılmaktadır. Bunun dışında ayaklı ürünler de mevuttur. Ayaklı ürünler daha çok saray görünümü oluşturur. Şıklık katan ayaklar aynı zamanda zarafet de katar. Renkli banyolar ile buluşmanızda sadece ayaklı modeller yoktur. Ayaksız direkt olarak yer ile temas eden modeller de mevcuttur. Küvet modelleri için kaliteli ürünler vadeden LAUFEN markasına göz atmalısınız. Lüks küvet modelleri, Likya Yapı’ nın web sitesinde tüm ayrıntıları ile yer alıyor. Hemen katalog sayfamıza göz atın, ürünleri yakından inceleyin.

Bahsi geçen marka lider markalar arasında yer alır ve oldukça tercih edilir. Ürünlerini, kaliteli üretimden geçirerek dayanıklılık arttırır. Bunun sayesinde size uzun kullanma ömrü de vadeder. Lüks eşyalar hedef alarak size eşsiz ürünler sunar. 125 yıldır banyo ürün sektöründe yer alarak ismini oldukça duyurur. Müşterilerin markayı tercih etme nedenleri arasında, güncel tasarımlara sahip olması da yatar. Tasarımlarını, sürekli taleplere göre geliştirmesi, ürünlerinde birinci kalite malzeme ve sıra dışı işçilik deneyimi de markayı vazgeçilmez arasına sokan diğer noktalar.

Tasarımları sürekli yenilenerek kendini günceller. Bu nedenle de müşteri aradığı ürünü bulmakta zorlanmaz. Yenilikçi tasarımlarda suyun gücünü ele alır ve ortaya anlamlı ürünler çıkarır. Ürünlerin seramiğindeki usta eli bellidir. Banyoda şaşırtan ürünleriyle sizi mest eder. Kataloğu incelemenizi ve gözlerinizle ürünleri görmenizi tavsiye ederiz.

Renkli banyolar ile buluşmak istiyorsanız bir diğer marka adresi ise, Kerasan markasıdır. Bu markanın ürünlerinin farklı ve çekici tarafı, İtalya’da üretiliyor olmasıdır. Markanın ürün imalat aşamasında kullandığı kaliteli malzemeler sayesinde sağlamlık korunur. Hammadde çok kaliteli kullandığı için ürünlerin kullanım süresi oldukça uzar. Kaliteli malzeme sayesinde oluşan sağlamlık göz önünde bulundurularak tercih edilme oranı artar.

Tasarım modelleri diğer markalarda da yaygınlaşır ve kullanılmaya başlanır. Bu yüzden markanın orijinal ürünleri arasındaki fark anlaşılsın diye, koruyucu sistem kullanılır. Bu sistem sayesinde orijinal ürünü ayırt edebilir ve güvenli alışverişinizi garantileyebilirsiniz. Bu markanın da katalog ürünlerine göz gezdirmenizi öneririz. Tavsiyemizi uyguladığınızda ürünlerin kalitesini kendiniz de göreceksiniz. Kalite, her zaman markanın sadece isminde saklı değildir. Markayı özel kılan, birçok ayırt edici özelliği, tek bir üründe ustalıkla birleştirmesinde saklı. Likya Yapı’ da yer alan tüm markaların, kendi hikâyeleri birçok fark yaratan özelliği aynı anda barındırmalarıyla oluşuyor.

Bir diğer bilinen ve tercihe dilen markanın ismi, Antonio Lupi şeklindedir. Bu markanın ön planda tutuğu bir hedef vardır. Banyodaki sıcak hava dışına çıkarak, ortaya bir yaşam alanı çıkartmaktır. Renkli banyolar ile sizi buluşturabilir ve daha farklı modelleri de size sunabilir. Su tüketimini aza indirmek için özel tasarımlarda bulunan bu marka size lüks ve şık bir görünüm de vadediyor.

Mobilya seçimlerinizde, İtalya’nın seçkin markalarından ABK, projelerinizin kaliteli mobilya ihtiyaçlarında seçkin ürünlerini Likya Yapı aracılığı ile sizlerle buluşturuyor. Farkını, tasarımların ve modern çizgilerin özgünlüğü ile öne süren markanın en güncel ürünlerini sitemizde görebilirsiniz.

İnovatif tasarımlar da oluşturan marka, günümüz modasına da ayak uyduran ürünleri üretiyor. İtalya çizgilerini banyolarınızda görmenizi sağlıyor. Markanın katalog sayfasına göz atabilirsiniz. Lüks banyoların adresi bir diğer adres de, Cielo şeklindedir. Bu marka renkli banyo eşyaları ile göz kamaştırıyor. Ürünlerde genelde yeşil ve kahverengi renkleri birleşim gösteriyor.

Renkli tasarım isteğiniz mevcutsa kesinlikle kataloğa göz atmalısınız. Alışagelmişin dışında tasarımları ile banyo ürünlerine güncelleme getiriliyor. Hem spor hem de şık ve klasik ürünler sayesinde aradığınızı bulmak artık zor değil. Renkli banyolar ile sizi buluşturuyor. Size beyaz renk çeşidini de sunarken farklı olarak diğer renkleri de banyo ürünleri ile birleştiriyor.

Marka içeriklerinde klozet, küvet, lavabo ve musluk çeşitleri göz doldurmaktadır. Siz dilediğinizi seçerek gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz. Marka içindeki ürünlerde özellikle lavabo ve klozet modelleri dikkat çekmektedir. Klasik modellerin dışına çıkılarak modern yapı ön planda tutulmuştur. Farklı modeller müşteriler için her zaman cazip olmakla beraber tercih oranı artmaktadır.

Sadece model ve renk çeşidi değil kaliteli malzeme kullanımı da müşteri memnuniyetini kazanmıştır. Bu markamızın zarifliği dışında başka bir marka daha mevcuttur. Bir diğer markanın ismi, Cea şeklindedir. Bu marka içinde kaliteli malzeme ile üretim ön planda tutulur. Musluk, klozet, küvet ve lavabo çeşitleri ile beğeni toplar. Kaliteli yapısı ile uzun vadede kullanım vadedirler.

Markanın farklı model ve renk çeşitleri ile oluşturulan tarzı ve stili çok beğenilmektedir. Renkli banyolar ile buluşmak istiyorsanız saydığımız markaların kataloglarına göz atabilirsiniz. Her zaman kalite ve konforun yanında olun.

Likya Yapı, 2000 yılından bu güne 21 seneyi aşan tecrübesi, sektördeki “ kalite “ mottosu ile fark yaratmaya devam ediyor. İtalyan markaları başta olmak üzere, alanında Dünya’nın önde gelen markalarını ve ülkelerini, ürünlerinde tüm Türkiye ile paylaşıyor. Ayrıca, birçok ülkeyle tasarımları ve ürünleri buluşturuyor. Lüks banyo ürünleri, birçok önemli projede Likya Yapı imzası ile yerini aldı.

Biz kalitemize, ürünlerimize ve satış öncesi sonrası desteğimize güveniyoruz. Sizi de, onlarca büyük referans ve markanın, yüzlerce mutlu müşterinin arasında görmeyi istiyoruz.