BLOG

CİELO RENKLİ KLOZET BANYONUZA BENZERSİZ BİR GÖRÜNÜM GETİRECEK!

07.01.2022

Cielo renli klozet ile banyonuzda bir yenilik yaratmak istemez misiniz? Son zamanlarda moda haline gelen renkli ürünler içerisinde klozetler de yer almakta… Sizler de bu ürünlere sahip olarak banyonuza farklılık getirebilirsiniz.

Banyo tasarımda her geçen gün daha da yaygın bir şekilde rastlanmakta olan renkli klozetlerin en benzersiz tasarımı Cielo markasından geliyor. Bu özel tasarımı sayesinde dünyaca ünlü marka cielo, Likya yapı aracılığı ile sizlere ulaşıyor.

Likya Yapı, dünyaca ünlü markaların en özel ürünlerini sizler ile buluşturarak benzersiz tasarımları evlerinize getiriyor. Bu sayede en şık ve en lüks tasarımlar sizlerin olacak...


Son Zamanların Modası: Cielo Renkli Klozet

Banyo tasarımına en büyük etkiyi yapan parça klozetlerdir. Klozetlerin duşa kabin ile birbirine uyumlu olması ve aynı zamanda da banyo dolapları ile uyumlu olması bir bütünlük yaratacaktır. Cileo markasının benzersiz tasarımı olan bu ürün sayesinde bütün ürünlere uyum sağlayabilecek olan bir tasarım yaratabilirsiniz.

Şıklığı ile göz kamaştıran Cielo renkli klozet ile sizler de lüks bir tasarım elde edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi binlerce özel ürüne Likya Yapı aracılığı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.