BLOG

BANYONUZA DÜNYACA ÜNLÜ TASARIMLAR GELSİN

05.10.2021

Banyo dekoruna dünyaca ünlü tasarımlar el atıyor. Evinizdeki eşyalarınızı seçerken ve düzenlerken oldukça dikkatli davranırsınız. Tüm odalar için bu özen aynıdır. Banyo içinde farklı olmaması gerekir. Banyodaki konfor ve lüks sizin için önemli olmalıdır. Her odanız kadar banyonuzun şıklığı ve uyumu da önem taşır. Bu konuda dikkatli olmanız önemlidir. Göz zevkiniz kadar, kullanacağınız ürünlerin uyumu, kalitesi ve özellikle tercih edilen markalardan olması sahip olduğunuz zarafete daha fazlasını katacak.

Eğer her yönden tarz ve lüks bir evde oturmak istiyorsanız banyonuza doğru dizayn etmelisiniz. Banyoda kullandığınız ürünlerin uyumu evinizdeki stili yansıtır. Ürünlerin sadece kendisinin hoşluğuyla değil, birbirlerini tamamlamasındaki uyumuyla seçmelisiniz. Bu kıstaslara dikkat ederek ürün seçimlerinizi yapmalısınız. Mesela, banyonuzun yıldız parçası küvet hakkında konuşalım. Banyonuzun en büyük parçası küvet olacaktır. Küvet seçeneklerinde çeşit boldur.

Bu çeşitlilik sayesinde, kullanım alanının tasarımı, ebatları ve sizlerin tercihlerine mutlaka uyan bir seçimi, gözünüz kapalı yapacaksınız. Sizi yansıtan küvet tasarımları, evinizin en çok kullanacağınız alanlarından olan banyonuza ekstra şıklık katacak.

Bu çeşitlerden örnek verecek olursak; bağımsız küvet adı altında küçük ve sade küvetlerdir. Bu küvet seçimini diğer ürünlere uyumlu olarak seçmelisiniz. Dünyaca ünlü tasarımlar gerçekleştiren markalara göz atmalısınız. Küvet ve diğer ürünlerin seçimini önereceğimiz markaların kataloglarından yapmalısınız. Biliyorsunuz ki gözle görmeden kaliteyi anlayamazsınız. Küvet çeşitlerinin biri de, geniş ve büyük ivmeli küvetlerdir. Küvetlerin boyutları biraz da sizin banyonuzun genişliğine bağlıdır.

Seçeceğiniz küvet büyük ve genişse banyonuzda alan olmalı. Büyük bir küveti dar alana koyup geçecek yer bırakmamak tüm lüksü bozar. O yüzden kendi alanınıza göre bir ürün seçimi yapmalısınız. Küvetlerde ayak modeli çeşitleri de vardır. Kimi çeşitte ayak kullanılmadan direkt yerle temas ettirilir. Ama kimi ürünlerde de, eski modelleri andıran ayaklar kullanılır. Bu tamamen sizin tercihinize ve zevkinize bağlıdır. Seçiminizi, daima uzun vadeli şekilde hem genel görünümüne uyum sağlayacak, hem de sizi asla yarıl yolda bırakmayacak Likya Yapı ürünleri ile yapın.


Banyodaki Önemli Parçalar

Dünyaca ünlü tasarımlar sizinle bilinen markalarda buluşuyor. Bu markaların bazılarının isimlerini ve iş detaylarını yazımızda vereceğiz. Banyodaki yıldız parça küvet çeşitleri dışında, bir diğer parça da klozettir. Klozet seçimi içinde renk model farklılıkları aynıdır. Lüks klozet farkı ile hem konforu hem de şıklığı bulabilirsiniz. Klozet için, farklı renk seçenekleri mevcuttur.

Renkli klozet çeşidini daha çok spor bir stilde kullanabilirsiniz. Ama tabi ki hayal gücünüzle birleştirdiğiniz klasik modellere de ayak uydurabilir. Modellerin, farklı zevk anlayışlarına göre kolaylıkla tasarlanabiliyor olması, sizlere seçim içinde oldukça geniş bir yelpaze sunuyor.
Klasik modeller için seçilen renkler gold, beyaz ve siyahtır. Bu tercihleri genelinde değerlendirerek söylüyoruz. Dekorda müşterinin hayal gücü de çok önemlidir. Eğer hayalindeki ürünler eşsiz ve özel parçalarsa, bu parçaları önereceğimiz markalarda rahatlıkla bulabilir. Sizler için hayal gücünün sınırlarını, Likya Yapı’ da zorladık. Tercihlerinizi daha da ileri taşıyacak, belki de hiç aklınızdan geçmeyen ama ilk görüşte karar vereceğiniz diğer çeşitlerimize de mutlaka göz atın. Mağazamızda veya internet sitemizde, kataloğumuz aracılığı ile tüm ürün yelpazelerine ve detaylarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Likya Yapı’nın sürekli gelişen ürünlerine, sitemizden sürekli ulaşılabilir.

Dünyaca ünlü tasarımlar ailesini sizlerle buluşturan markalar var. Bu markalarda bulabileceğiniz bir diğer banyo parçası, musluktur. Musluk çeşitleri için farklı renk çeşitleri vardır. Genelde gold ve gümüş olarak ayrılan bir çeşit vardır. Bu çeşitleri seçerken yine önemli olan kendi zevkiniz ve tercihinizdir. Gold musluk çeşidini kullandığınızda daha lüks bir görüntü elde etmiş olacaksınızdır.

Tekli bir biçimde oluşan vitrifiye musluk çeşidi de mevcuttur. Musluk kadar lavabo seçimi de önemlidir. Lavabo seçiminde diğer ürünler gibi renk farklılıkları bulunmaktadır. İsterseniz gold rengi veya beyaz renkte çeşitler bulunur. Özel istekleriniz ve tercihleriniz koşulunda markaların kataloglarını incelemenizi öneririz. Siz hayal edin ve markalar da üretsin. Bu markalardan örnek vermek isteriz. Ayrıca web sitemiz üzerinde de, ürünlerin farklı konseptlerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz, mağazamızı da ziyaret edebilirsiniz. Kalite, şahane tasarımları ve göz alıcı ürünleri, mağazamızda sizler için sunuyoruz.


Kerasan Banyo Ürünleri

Dünyaca ünlü tasarımlar üreten marka çokça tercih edilmektedir. Bu markanın ürünleri İtalya’da üretilmektedir. Markanın en belirgin özelliği ise ürünlerdeki kalitedir. Kaliteli ürünler sayesinde sizin konforunuz ve kullanımınız kolaylaşıyor. Üretim sırasında kullanılan malzemelerin kalitesi ile sağlam ve dayanıklı ürünler üretiliyor. Ürün tasarımlarında yaratıcılık ön planda tutularak eşsiz ürünler müşteriye sunuluyor.

Modelleri diğer markalarda da yaygınlaştırıldığı için, orijinal ürünlerin ayırımı için koruyucu sistem kullanılmaktadır. Bu koruyucu sistem sayesinde ürünün orijinalini kolaylıkla anlayabilirsiniz. Bu marka sadece banyo değil mutfak ürünleri de üretmektedir. Bu ürünler sayesinde sizin birçok ihtiyacınızı karşılamaktadırlar. Ürünler en iyi iç mimarlar yardımı ile tasarlanmıştır. Bir ürünün %50 ’si tasarım ise %50’ si de üretimidir. Burada kullanılan ürünlerin kalitesi, ayrıca işçilik ve deneyimin birleşimi sizlere Kerasan gibi en çok tercih edilenlerden biri olan markayı ortaya çıkartıyor. Bu markaların en çok tercih edilmelerinin ardında ise, benzerlerinden sıyrılan kalitesidir. Kalite, lafta kolay ama özünde birçok şeyi barındıran önemli bir kavram. Kerasan, bunu tam olarak karşılıyor.

Dünyaca ünlü tasarımlar üreten Kerasan markası, tasarımda gayet başarılı sonuçlar elde ediyor. Üretim konusunda da, hammadde seçimine özen göstermektedir. Hammadde kaliteli ve doğru seçildiğinde ürünün başarılı çıkması muhtemeldir. Marka da bu işi gayet başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Bu yüzden de, müşteriler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Ürünlerin kaliteli yapısı ile uzun kullanım ve darbelere karşı dayanıklılık sağlanmaktadır. Ayrıca, ürünlerin zarafeti ile projelerinizde, istediğiniz alanda kullanımı da oldukça kolay. Uyum sağlayan tasarımı, renk ve kullanılan birinci kalite ürün malzemeleri farkını ilk andan itibaren gösterecek.

Banyo seçiminde dikkat etmeniz gereken en baş parça küvet seçimidir. Küvet seçimini doğru ve tarzınıza göre yaptıktan sonra, diğer ürünleri küvete göre seçmelisiniz. Küvet seçiminden sonra, klozet seçimini yapmalısınız. Rengini ve modelini uygun tercih etmelisiniz. Klozetin ardından sıra lavaboya gelmektedir. Renkli lavabo çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitlere göre uygun bir seçim yapmalısınız.

Tüm bu seçimlerinizi yaparken Kerasan marka kataloglarından yararlanabilirsiniz. Markadaki kaliteyi gözünüzle görmelisiniz. Bulunan modeller üzerinden banyonuzu dekore edebilirsiniz. Dünyaca ünlü tasarımlar üreten markaya göz atmalısınız. Bu ürünler eşliğinde banyonuza uygun bir uyum oluşturun. Kalitenin ve lüksün siz de hissedin. Evinizin lüks eşyalarla dolu olmasını ve konforlu olmasını istiyorsanız, değişime banyonuzdan başlayın.

Ariostea – Zarafetin ve İhtişamın Seramik’e Kazınmış Hali

Seramik’in hayatınızdaki yeri, uzun ömürlü ve lüks yapıların daha çok ortaya çıkması ile artık vazgeçilmezler arasında.

Ariostea, Dünya’da seramik alanında en çok tercih edilen markalardan biri olarak, renk çeşidinden ürün çeşidine kadar hem kaliteli hem de geniş bir skala sunuyor. Usta işçilik, alanında öncü olan özgün tasarımlarının Ariostea’de hayata geçtiğini unutmayın.